Skip to main content
Van begin tot eind vond ik het hele proces geweldig

Guido aan het woord

Guido had een carrière van 26 jaar in de mode-industrie, waar hij verschillende functies bekleedde, waaronder bedrijfsleider, leidinggevende, klantenservice en content creator. Na verloop van tijd voelde Guido de behoefte om zijn kwaliteiten meer te benutten en ging op zoek naar een baan die beter bij hem paste. Die vond hij! Helaas moest hij die baan achterlaten toen het bedrijf waar hij werkte, de deuren sloot. Vastbesloten om een functie te vinden die bij zijn kwaliteiten aansloot, kwam Guido in contact met Flexibility Limburg en hun recruiter, Sieske.
Guido: “Ik reageerde op een vacature, Marketing en communicatie medewerker, en kwam in contact met Sieske. Ons eerste gesprek vond plaats via Teams, en op basis van de informatie die zij had, regelde Sieske een gesprek bij Medisana voor mij.

Om half vier begon het gesprek en om kwart over vijf liep ik naar buiten. Het was een zeer positief gesprek, zowel voor Medisana als voor mijzelf. Ik voelde me meteen op mijn gemak, alles leek perfect te passen. De volgende dag belde Sieske met het goede nieuws dat Medisana graag een aanbod wilde doen. Van begin tot eind vond ik het een fijn traject!”

Kun je de werksfeer bij Medisana beschrijven?

Medisana heeft een diverse mix van mensen,” antwoordt Guido. “Ik ben niet de jongste, maar ook niet de oudste. Het is geen bedrijfscultuur die gedomineerd wordt door mannen of vrouwen. Het is een geweldig team en een professioneel bedrijf. Je wordt van A tot Z betrokken bij het proces. Daarnaast krijg je de ruimte om mee te denken en je wordt overal bij betrokken. Je wordt niet zomaar in het diepe gegooid, maar krijgt de tijd om alles te leren. De functie was heel anders dan wat ik gewend was, en ik waardeerde het enorm dat er met mij werd meegedacht.”

Heb je ook contact gehad met andere recruiters?

“Ja, mijn CV lag ook bij vier andere recruiters,” bevestigt Guido. “Maar bij Sieske had ik meteen het gevoel dat ze me begreep en wist welke functie bij mij zou passen. We zaten meteen op dezelfde golflengte. Ze legde de vacature goed uit en wees specifiek op de kwaliteiten die nodig waren en die ik bezat. Ze begreep echt wat ik zocht als kandidaat en speelde daar goed op in.”

Was het plan van Flexibility Limburg duidelijk?

“Als een recruiter bekend is met jou, je kwaliteiten, sterke punten en zwakke punten, kan diegene nauwkeurig oplossingen vinden,” legt Guido uit. “Dit was precies wat er gebeurde tijdens het traject met Sieske. Wat ze goed deed, was me goed voorbereiden op het sollicitatiegesprek bij Medisana en de functie Marketing en communicatie medewerker.

Na het gesprek belde ze me om te horen hoe het was gegaan en gaf ze een gedetailleerde samenvatting van het hele proces. Ik kreeg snel feedback over het gesprek en ook de vragen die ik had over het contract. Ik nam meteen contact op met Sieske, zij ging het voor me navragen en kwam direct met antwoorden terug. Daarnaast hield ze me regelmatig op de hoogte via telefoon of WhatsApp. Kortom, het was een zeer prettige ervaring!”

Waarom zouden anderen voor Flexibility Limburg moeten kiezen?

“Als alle medewerkers van Flexibility Limburg net zoals Sieske zo goed kunnen zien welke vaardigheden iemand heeft en dit op een duidelijke manier kunnen overbrengen aan werkgevers, dan vind je snel een baan,” zegt Guido enthousiast. “Dit is echt de reden waarom ik anderen zou aanraden om Flexibility Limburg te kiezen. Ze zorgen voor een prettige en goede match, waarbij ze rekening houden met discretie en precies vinden wat mensen willen en zoeken!”

Meer vacatures

Bekijk hier!

Ik wil ook geholpen worden aan een baan

Bel een van Flexibility Limburg’s recruiters