Skip to main content

Werken voor een werkgever als AZL

Wij kunnen als recruiters wel uitleggen waarom AZL zo’n geweldige werkgever is. Maar je gelooft het pas écht als die uitleg van een AZL medewerker zelf komt!

Chantal Geurts werkt sinds voorjaar 2022 bij AZL als backoffice medewerker in het team ‘Beëindigen Pensioenen’. Graag deelt ze haar ervaringen met ons.

Chantal:  “Vanaf de eerste dag dat ik hier begon, kwam ik meteen in een warm bad terecht. Ik voelde me heel welkom. Het maakte niemand uit dat ik startte als gedetacheerde. Ik werd meteen als een gelijkwaardige collega behandeld. Zelfs de directeur noemde me meteen bij mijn voornaam. Ik was verbaasd dat deze mijn naam kende.

Al snel werd me ook duidelijk dat ik hier veel kon leren en dat groei bij de bedrijfscultuur hoort. Nieuwe ideeën en wensen van medewerkers zijn altijd welkom.

Ik werk graag een beetje onder tijdsdruk. Dat is voor mij altijd een goede stok achter de deur en iets wat in mijn functie goed van pas komt. Als je een beetje secuur bent en het niet erg vindt wanneer het soms wat drukker is, zit je hier perfect.”

Laat ons weten of een baan bij AZL ook jouw interesse heeft gewekt. Meer weten?

Bel of mail ons: 046 207 7010 | limburg@flexibility.nl