Skip to main content

Flexibility Limburg

Europalaan 24
6199 AB Maastricht-Airport

046 207 7010
limburg@flexibility.nl

KvK 676 729 65

De factuurgegevens

Nu de vacature is ingevuld, zouden we je willen vragen hieronder de correcte factuurgegevens te noteren. Dan wordt de opdracht correct afgerond en weet je zeker dat de factuur op de goede plek in jouw organisatie terecht komt!

Doorgeven factuurgegevens

Als ik terugblik op alle medewerkers die via Flexibility Limburg bij ons zijn gestart, dan werkt meer dan 80% nog steeds met veel plezier bij ons. En wij zijn heel tevreden met hen.

Johnny CreemersManaging Director, DOCO International

Wij werken graag samen met Flexibility omdat zij echt luisteren naar de klantvraag en deze vertalen naar kandidaten die meerwaarde leveren. Het team is klantgericht, flexibel en speelt kort op de bal. Het gevoel dat ze ons horen en acteren naar onze behoefte is prettig.”

Henriëtte WarrensHR Manager, Thomas Regout International

Wij schakelen Flexibility Limburg in als we Customer Service-medewerkers zoeken. Het team kent de markt goed en weet wat belangrijk is in onze sector. Dat merk je aan de kandidaten die we aangereikt krijgen; ze passen erg goed bij ons. Als ik kijk naar de manier van werken van het team: ze zetten stuk voor stuk die extra stap.

Rob LuijtenContract Manager, CEVA Logistics

In onze samenwerking vind ik vooral de communicatie fijn. Die is duidelijk en je wordt niet overladen met vragen. Gewoon contact wanneer het nodig is.

Vera CremersFacilities Manager, Anatech BV

Wat ik bijzonder vind is dat Flexibility de eerste screening altijd goed doet. Ze bieden nooit mensen aan die niet passen op inhoudelijk of cultureel gebied. Het is echt een organisatie die nakomt wat afgesproken is. Bovendien is Flexibility ook echt een sparringpartner voor mij op HR gebied, buiten de vacatures om.

Roy ReulenFinancieel directeur, Metals Chemicals Maastricht: