Skip to main content

Flexibility
Limburg

Omdat het werkt

Als ondernemers weten wij hoe belangrijk het vinden van de juiste persoon is voor een bedrijf. En zeker ook hoe belangrijk het voor een individu is om de perfecte werkgever te vinden. Flexibility Limburg is expert in Office vacatures, met meertaligheid als specialisme.

Samen als team hebben wij meer dan 40 jaar ervaring. We werken met een compact, eager team dat zich echt inzet voor (internationale) organisaties en (latent) werkzoekenden om de juiste match te maken. We staan met beide benen op de grond, werken hard en zijn benaderbaar. Snelheid, transparantie en duidelijkheid tijdens het sollicitatieproces vinden wij een must. Dat waarderen onze opdrachtgevers en de kandidaten die wij bemiddeld hebben. Bij Flexibility Limburg  luisteren we tussen de regels door en zetten altijd die extra stap. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Bij ons geen ‘blabla’.

Onze focus ligt bij de kandidaat. We zetten ons 200% in om kandidaten een goede beleving te bieden, waarin we echt verdieping en meerwaarde leveren. Bovendien organiseren wij een jaarlijks kandidaten event. Fun fact: in 2017-2018 is Paul Bergs uitgeroepen tot ondernemer van het jaar en we ontvingen de Innovatieprijs 2018 met onze videovacature.

Samenwerken met en voor leuke mensen, dat zorgt ervoor dat we veel plezier aan ons werk beleven.

Neem contact op
Europalaan 24 6199 AB, Maastricht Airport Bekijk de route

Het team van Flexibility Limburg

Directeur

Paul Bergs

Mijn werkwijze wordt gekenmerkt door een oprechte interesse in mensen. Wat zijn jouw talenten? Waar ben je naar op zoek in een baan? Wat drijft jou? Waar geniet je van? Ik hou ervan om veel tijd opzij te zetten om je wensen in een persoonlijke discussie vast te stellen. Het doel van onze discussie is ervoor te zorgen dat jij op sollicitatie mag bij een werkgever waar jij je echt heel goed bij voelt. Ik zorg ervoor dat jij goed voorbereidt op sollicitatie kunt gaan. Je kunt van mij verwachten dat ik toegewijd en enthousiast ben.

Als werkgever sta je voor de uitdaging om de meest geschikte kandidaat te vinden om die ene vacature te vervullen. Je wilt iemand op wie je volledig vertrouwen kunt. Ik kan dit proces voor jou gemakkelijker maken door een uitgebreide zoektocht en screening van kandidaten uit te voeren. Je kunt niet zeggen of je met een medewerker 'klikt', alleen door naar een cv te kijken. Om de juiste persoon te selecteren, wil ik graag een kijkje nemen achter de schermen van je bedrijf en praten over de cultuur van jouw bedrijf. Daardoor kan ik de perfecte match maken.

Accountmanager

Joep Zwikker

Als accountmanager bij Flexibility Limburg houd ik me bezig met prospect- en relatiebeheer voor bedrijven in het midden- en kleinbedrijf in Limburg. In de ruim tien jaar die ik inmiddels werkzaam ben in de werving- en selectiebranche ben ik reeds voor talloze opdrachtgevers een toegevoegde waarde geweest door te verbinden tussen vraag en aanbod.

Mijn energie haal ik uit het ontmoeten van nieuwe mensen en het boeken van (commercieel) succes. Mijn werkwijze kenmerkt zich door oprechte interesse en daadkracht. Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg. Om de juiste match te maken voor een organisatie kom ik graag persoonlijk op bezoek om een beeld te krijgen van de sfeer van de organisatie. Welke cultuur heerst er? Wat speelt er binnen de organisatie? Waar liggen de knelpunten? Ik hecht veel waarde aan het opbouwen van een duurzame relatie en ben altijd open en transparant over wat Flexibility Limburg te bieden heeft.

Accountmanager

Anouk Hendriks

Ik ben het gezicht van Flexibility Limburg in de regio midden- en noord-Limburg. Ik geniet van de dynamiek en het werken met mensen. Samenwerken in een team en voor hetzelfde resultaat willen gaan, geeft mij veel energie. Ik ben gedreven en de passie in mijn werk laat ik ook graag privé zien. Als ik iets doe dan probeer ik dit voor de volle 100% te doen.

De match kunnen maken tussen Limburgse bedrijven en kandidaten geeft mij enorm veel voldoening. Doordat ik al 20 jaar geleden mijn eerste stappen zette binnen de uitzendbranche heb ik veel ervaring in arbeidsbemiddeling. Ik weet goed de behoeften van een bedrijf in kaart te brengen en daar iemand voor te vinden die ook echt goed past. Keer op keer die match kunnen maken en voor zowel bedrijf als medewerker waarde leveren, daar doe ik het voor.

Accountmanager

Marieke Henke

Ik hou van de afwisseling van recruitment! Ook al is de procedure natuurlijk vaak hetzelfde, je spreekt toch steeds weer andere mensen. Dat betekent weer nieuwe verhalen, en andere invalshoeken. Daardoor wordt recruitment dus ook nooit routinematig. Het is bovendien werk waarbij je op korte termijn tot een resultaat komt en daar hou ik van! Werk doen waarbij succes meteen zichtbaar is!

Iedereen kan me bereiken op 06 21 90 13 37 of een mail sturen naar marieke.henke@flexibility.nl. Een berichtje of de verbinding leggen op LinkedIn mag ook natuurlijk. Ik ben altijd in voor een (digitale) kop koffie!

Recruitment Marketeer

Charlotte van Keulen

Wanneer recruitment en marketing bij elkaar, kun je doelgericht campagnes maken om het bedrijf of de werkzoekende te helpen. Je kunt mij breed inzetten – van contentmarketing en grafisch vormgeving tot het optimaliseren van websites en creatieve copywriting. Graag pak ik jouw uitdaging met beide handen aan.

Neem vooral contact met mij op als ik jou kan helpen bij het (her)schrijven van vacatureteksten, jouw bedrijf laten uitblinken op onze socials of als je andere vraagstukken hebt betreft marketing gerelateerde zaken!

Recruiter

Esther Bouwens

Gedreven, mensgericht en betrokken. Met deze kernwaarden als basis ga ik in gesprek met zowel werkzoekenden als werkgevers om de juiste verbindingen te maken.

Als ervaren Recruiter help ik je graag vooruit in jouw vakgebied. Ik ben oprecht geïnteresseerd in wat jou drijft, zowel in je werk als daarbuiten. Wat zijn je ambities, hoe wil je groeien, welke organisatie past bij jou, etc. Bovendien denk ik graag op creatieve wijze mee over mogelijke functies of organisaties, geef ik advies over jouw CV en de arbeidsmarkt en begeleid ik je tijdens het sollicitatieproces. Maar ook nadat je ergens bent gestart, houd ik contact. Het is voor mij belangrijk dat jij net zoveel voldoening uit je werk haalt als ik dat doe!

Tijdens een uitgebreid persoonlijk kennismakingsgesprek luister ik naar je wensen. Ik kijk verder dan je CV, om te ontdekken waar jij echt thuishoort en waar je je verder kunt ontwikkelen.

Ben je op zoek naar een nieuwe baan of wil je advies met betrekking tot je loopbaan, dan ga ik graag met je in gesprek. Vrijblijvend natuurlijk.

Je kunt contact met me opnemen via 06-11692292, esther.bouwens@flexibility.nl of bezoek mijn LinkedIn-profiel op https://www.linkedin.com/in/esther-bouwens/.

Recruiter

Rody Dormans

De link zijn tussen kandidaten en bedrijven maakt het daardoor leuk en interessant, een proces van A tot Z waarbij je waardevolle inzichten opdoet en vergroot tegelijkertijd je netwerk. Het levert niet altijd direct resultaat op, vaak tref je elkaar weer ergens in de toekomst.
Het werk is elke dag hetzelfde wat betreft de uitvoering van rol als Recruiter. Maar de contactmomenten met zowel jonge als ervaren professionals varieert flink.
Iedereen heeft zijn eigen verhaal en interesses. Je leert nieuwe bedrijven kennen met ieder zijn specialiteiten en bijbehorende beroepen/functies.
Ik kan mijn creativiteit volop kwijt in dit werk. Je kunt écht iets betekenen voor iemand.
Recruiter

Sieske Haan

Recruiter

Evy Gulikers

Wat mijn werk interessant maakt, is dat iedereen zijn eigen redenen heeft om te switchen van baan, en dat achter iedere kandidaat een persoonlijk verhaal zit dat ik graag wil leren kennen. Ik haal enorm veel plezier uit het blij maken van mensen door ze te helpen met het vinden van een leuke nieuwe baan, een volgende stap in hun carrière of juist de eerste stap in hun carrière. Datzelfde plezier haal ik ook uit het helpen van de opdrachtgever met hun zoektocht naar een nieuwe collega met een perfecte match als resultaat!

Tijd voor een nieuwe uitdaging? Laat het ons weten!

Bekijk onze vacatures

Blijf op de hoogte van, nieuws, weetjes, blogs en job- opportunities!

Schrijf je in

Kun je hulp gebruiken bij het vinden van de perfecte werknemer(s)?

Maak een afspraak