Skip to main content

Voor Flexibility Limburg loopt er een enerverend jaar op zijn einde. We begonnen in een de lockdown, maar schoten daarna samen met de rest van ondernemend Nederland weer uit de startblokken. Waar alles stil lag in het eerste kwartaal, is er inmiddels sprake van een historische krapte op de arbeidsmarkt en dat lijkt de komende jaren ook niet te veranderen. Dat betekent dat we ook in 2022 dus met alle energie op jacht gaan naar kandidaten die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Daarvoor liggen de plannen uiteraard al klaar, maar eerst kijken we nog even terug op het jaar 2021 van Flexibility Limburg!

Nieuw pand op Maastricht-Airport

Er worden nog vrijwel dagelijks meubels en andere kantoorbenodigdheden afgeleverd, maar we zijn alweer helemaal gewend aan ons nieuwe onderkomen op de Australiëlaan 24 op Maastricht-Airport. Een verhuizing van krap 1 kilometer, maar wel helemaal de moeite waard. We zijn klaar voor de groei die we ook de komende jaren doormaken en daar past onze nieuwe behuizing helemaal bij!

Paul vertelt waarom we zijn verhuisd!

Nieuwe vestiging in Roermond

Op 1 november kregen we de sleutel van onze nieuwe vestiging in Roermond, gevestigd in het Ondernemersplein Limburg. Anouk Hendriks, Marieke Hanke en Esther Bouwens nemen samen Midden- en Noord-Limburg voor hun rekening.

Maak kennis met het team in Roermond!Naar het persbericht!

Luuk, Marieke, Esther en Evy!

We hebben 4 nieuwe collega’s aan boord mogen verwelkomen. Bij elkaar opgeteld stapte er maar liefst 54 jaar recruitmentervaring bij Flexibility Limburg aan boord in 2021.

Luuk Bouwhuis, recruiter (per 1 juni)
Marieke Hanke, recruiter (per 1 december)
Esther Bouwens, recruiter (per 1 januari 2022)
Evy Gullikers, recuiter (per 1 januari 2022)

Lees hier de eerste kennismaking met Luuk Bouwhuis!Lees meer over onze nieuwste aanwinst, Marieke!

Concreet met Paul Bergs

Onder de noemer ‘Concreet’ ging Paul Bergs dit jaar in gesprek met ondernemers, CEO’s, managers en experts die dagelijks richting geven aan hun bedrijven en medewerkers. Het mondde uit in een serie gesprekken over leiderschap en de mensen op de werkvloer. Dat de ontmoetingen Paul inspireerde, viel regelmatig terug te lezen in zijn columns en de boeken die ineens op zijn bureau verschenen. Er komt dus in 2022 zeker een tweede reeks!

Naar het overzicht van alle gesprekken!Naar de columns van Paul in 2021!

Nieuw bij Flexibility Limburg in 2021

Recruitment gaat steeds verder dan alleen het vinden van de juiste kandidaten. Daarom voegden we in 2021 een aantal tools en specialismes toe aan onze dienstverlening.

Onboarding

Nieuwe medewerkers aannemen is maar de helft van het werk! Hoe heet je ze op een enthousiaste manier welkom en help je ze snel hun weg te vinden in jouw organisatie? Doe onze Onboarding Scan!

Lees meer over onboarding!

Testen van MatchQ

We voegden de testen van MatchQ toe aan de dienstverlening. In een arbeidsmarkt die krapper is dan ooit, wordt het achterhalen van talenten en skills steeds belangrijker. Door de testen wordt de kans op een perfecte match dus nog groter.

Lees meer over de testen!

Job Marketing Campagnes

Job Marketing draait om bereik en overtuigingskracht. We begonnen er dit jaar mee en we draaien inmiddels meerdere campagnes tegelijk!

Meer informatie over Job Marketing!

Geniet van de feestdagen en tot in 2022!

De plannen voor komend jaar liggen klaar. We gaan door met het voorzien van Limburgse bedrijven van meertalige professionals en het begeleiden van officekandidaten die zoeken naar een nieuwe stap in hun carrière.

Maar nu is het eerst tijd voor gezelligheid met familie en vrienden. Lekker uitrusten en opladen voor wat ongetwijfeld weer een geweldig jaar gaat worden!

Wij wensen iedereen hele fijne kerstdagen en alvast de beste wensen voor 2022!

Team Flexibility Limburg
Paul Bergs – Joep Zwikker – Nienke Klaar – Lenny Gerards – Luuk Bouwhuis
Anouk Hendriks – Marieke Henke – Esther Bouwens