Skip to main content

Meld je nu aan voor de inspiratiesessie met Arno Molenaar!

Inspiratiesessie: Verbinden met Generatie Z

Inspiratiesessie: Verbinden met Generatie Z gepresenteerd door Arno Molenaar

Waar gaat de sessie over?

In de inspiratiesessie “verbinden met Generatie Z” geeft Arno Molenaar inzichten en handvaten over hoe je het beste kunt verbinden met Generatie Z. Er wordt inzicht gegeven in de nieuwe generatie op de werkvloer en wat er van jou als organisatie én professional wordt verwacht. Het slot bestaat uit een praktische tip om aan de slag te kunnen gaan met het creëren van een generatie-inclusieve werkomgeving.

Wie is Arno?

Arno Molenaar is HR-consultant bij All Human en BLOOM, daar helpt hij verschillende (MKB-)klanten met allerlei verschillende HR-vraagstukken of werkt hij als interim HR-professional. Daarnaast is hij ook ondernemer en vanuit zijn kennis als Gen Z’er, consultant en HR professional helpt hij organisaties met het aantrekken en behouden van Gen Z. Ook helpt hij met het verbinden en het creëren van een generatieinclusieve werkomgeving.

Wat is Gen Z?

Generatie Z, afgekort als Gen Z, verwijst naar de cohort van mensen die geboren zijn tussen ongeveer 1997 en 2012. Het is de generatie die opgroeide met technologie, het internet en sociale media als integraal onderdeel van hun dagelijks leven. Gen Z wordt vaak gekenmerkt door een sterke digitalisering en connectiviteit, wat hun manier van communiceren, leren en werken beïnvloedt.

Deze generatie wordt vaak geassocieerd met waarden zoals diversiteit, inclusie, maatschappelijk bewustzijn, authenticiteit en flexibiliteit. Ze hebben de neiging om technologisch onderlegd, creatief en ondernemend te zijn. Op de werkvloer worden ze gezien als een generatie die waarde hecht aan zinvol werk, persoonlijke ontwikkeling, een goede werk-privébalans en een inclusieve werkomgeving.

Gepresenteerd door

Arno Molenaar

HR-consultant, Gen Z expert en Gen Z’er | Founder | Linkedin Top Voice | Bruggenbouwer | leert organisaties hoe ze Gen Z aantrekken en behouden

Dit moet u weten

Tijd

10.00u inloop
10.30u – 12.00u kennis sessie
12.00u -12.30u LUNCH + Napraat sessie
13.00u einde

Datum

  • Dinsdag 28 november in Elsloo
  • Donderdag 7 december in Roermond

Locatie

Kasteel Elsloo
Maasberg 1
6181 GV Elsloo

Steegstraat 5
6041 EA Roermond

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op deze waardevolle inspiratiesessie!

Heb je nog vragen of wilt u graag meer weten van onze diensten? Neem dan contact met ons op

Flexibility Limburg

Australiëlaan 25
6199 AA Maastricht-Airport

Steegstraat 5
6041 EA Roermond

046 207 7010
limburg@flexibility.nl
www.flexibilitylimburg.nl

KvK 676 729 65