Skip to main content

Luuk Bouwhuis (22) werkt sinds 1 juni als recruiter bij Flexibility Limburg. Hij verhuisde met zijn vriendin van Twente naar Zuid-Limburg. Hoog tijd om hem nader te leren kennen!

Vertel eens, hoe komt iemand uit Twente nou in Zuid-Limburg terecht?

“De liefde! Mijn vriendin start in september aan de Master Human Movement Sciences aan de Maastricht University. Dus toen was het kiezen tussen een weekendrelatie of een verandering van omgeving. En aangezien ik niet bang ben voor verandering, besloten we hier samen te gaan wonen. Dus woon ik nu in Maastricht, in Amby om precies te zijn. Goede timing ook met het mooie weer nu en de heropening van de horeca!”

Je bent geen onbekende in de arbeidsbemiddeling. Wat maakt het werk aantrekkelijk?

“Nee, klopt. De afgelopen 9 maanden heb ik gewerkt bij het HetUitzendbureau.nl in Almelo en daarvoor mijn afstudeerstage bij Manpower Nederland. Het was dus zeker een bewuste keuze om verder te gaan in de arbeidsbemiddeling. De combinatie van mensen daadwerkelijk helpen met de commerciële insteek van de branche, maakt het superleuk.”

Gaat het werk in Limburg heel anders zijn dan in Twente?

“Bij HetUitzendbureau.nl bemiddelden we productiemedewerkers en orderpickers. Bij Flexibility Limburg liggen de functies op hoger niveau, zijn inhoudelijk wat uitdagender om voor te werven. Dat betekent natuurlijk ook dat de procedures wat langer duren. Daar zal ik in het begin wel even aan moeten wennen, denk ik.”

Er staan letterlijk honderden vacatures voor intercedenten en recruiters open in Limburg. Waarom heb je gekozen voor Flexibility Limburg?

“Flexibility en HetUitzendbureau.nl maken beiden onderdeel van dezelfde Flexibility Group. Dus ik heb het gevoel dat ik binnen de familie blijf. Bijkomend voordeel is dat ik het CRM-systeem al ken. De gesprekken met Paul en andere collega’s waren ook gewoon erg leuk en er werden snel knopen doorgehakt. Dan hoef je niet verder te zoeken!”

Hoe is de preboarding, de periode tussen contract en de eerste werkdag bevallen? Hebben we je een beetje met rust gelaten? 😊

“Haha, die was wel overweldigend. Hartstikke leuk om iedere week weer een pakketje, attentie of mail met interessante informatie te ontvangen. Het was in ieder geval veel meer dan ik had verwacht.”

Waar ligt de komende tijd jou prioriteit?

“Het belangrijkste is natuurlijk de opdrachtgevers en vacatures leren kennen. Daarna is het een kwestie van vooral veel kandidaten spreken en te beginnen met het voorstellen op concrete vacatures. Er is genoeg te doen!”

Heb je nog ergens hulp of een goede tip bij nodig?

“Nou, ik ben een fanatieke fietser, dus als er briljante routes zijn die ik absoluut moet gaan rijden, dan hou ik me aanbevolen!”

Luuk Bouwhuis

Luuk werkte hiervoor onder andere bij HetUitzendbureau.nl en PeMa Personeelsdiensten. Sinds 1 juni werkt hij als recruiter bij Flexibility Limburg.

BlogOnboarding
19 juni 2023

4 vragen over de onboarding van Rody Dormans bij Flexibility Limburg

In de serie '4 Vragen' delen nieuwe medewerkers hun ervaringen over de eerste werkdag bij een nieuwe werkgever, waarbij ze kennismaken met nieuwe collega's, een…
BlogFlexibility LimburgOnboarding
24 mei 2023

4 vragen over de onboarding van Charlotte van Keulen bij Flexibility Limburg

In de serie '4 Vragen' delen nieuwe medewerkers hun ervaringen over de eerste werkdag bij een nieuwe werkgever, waarbij ze kennismaken met nieuwe collega's, een…
BlogOnboarding
3 april 2023

4 vragen over de onboarding van Sieske Haan bij Flexibility Limburg

De eerste werkdag bij een nieuwe werkgever is best spannend. Je maakt kennis met nieuwe collega’s, krijgt een nieuwe werkplek en gaat aan de slag…