Skip to main content

Flexibility Limburg groeit! De laatste maand van 2019 hebben wij weer een nieuw teamlid mogen verwelkomen. Wij stellen Anouk Hendriks, onze nieuwe accountmanager, graag aan jullie voor.

Anouk heeft jarenlang ervaring in de uitzendbranche; twintig jaar geleden zette Anouk haar eerste stappen binnen deze branche. Anouk: “Nadat ik in 1999 uit de schoolbanken kwam, koos ik direct om aan de slag te gaan in de uitzendbranche. De dynamiek en het werken met (en voor) mensen zorgde ervoor dat ik meer dan 10 jaar werkzaam ben geweest in deze branche als vestigingsmanager. Na meer dan 10 jaar bij één werkgever te hebben gewerkt, was het tijd voor een nieuwe uitdaging en ben ik aan de slag gegaan als manager bij een tweetal MKB bedrijven. Na een aantal jaren begon ik toch weer te verlangen naar arbeidsbemiddeling en ben ik januari 2019 teruggekeerd naar de recruitmentbranche en nu aan de slag voor Flexibility Limburg.”

Wij voelden met Anouk meteen een duidelijke match en dat was andersom ook het geval. Anouk: “Het is een club gedreven mensen waar ik me vanaf ons eerste contactmoment al thuis voelde. Samen werken in een team en voor hetzelfde resultaat willen gaan is mijn belangrijkste motivatie geweest om voor het team van Paul te kiezen.”

De gedrevenheid van Anouk past goed bij ons team. Anouk: “De passie in mijn werk laat ik ook graag privé zien. Als ik iets doe, dan probeer ik dit voor de volle 100% te doen. Koken is een van mijn grootste hobby’s en hierin komt dan ook mijn creatieve kant tot uiting. Mijn lievelingsseizoen is de winter en het grootste plezier doe je me met een weekje skivakantie. Voor 2020 staat op de planning om te gaan samenwonen met mijn partner in de buurt van Roermond. Iets waar ik erg naar uitkijk.”

Anouk: “Met het einde van 2019 in zicht is mijn ambitie voor 2020 om het gezicht van midden/noord-Limburg te worden voor Flexibility Limburg. De match kunnen maken tussen Limburgse bedrijven en kandidaten geeft mij enorm veel voldoening. Zullen wij een keer nader kennismaken? Bel me gerust voor een kop koffie (of thee) via +31 (0)6 11 41 92 26 of mail naar anouk.hendriks@flexibility.nl.”

Leave a Reply