Skip to main content

Marieke Henke (40) werkt sinds 1 december als accountmanager bij Flexibility Limburg. De meeste collega’s kende ze echter al door een gemeenschappelijke oud-werkgever. Tijd om kennis te maken met Marieke!

Je werkt inmiddels 20 jaar in de arbeidsbemiddeling. Wat maakt het vak nou zo leuk?

“De afwisseling! Ook al is de procedure natuurlijk vaak nagenoeg hetzelfde, je spreekt toch steeds weer andere mensen. Dat betekent weer nieuwe verhalen, en andere invalshoeken. Daardoor wordt recruitment dus ook nooit routinematig. Het is bovendien werk waarbij je op korte termijn tot een resultaat komt en daar hou ik van! Werk doen waarbij succes meteen zichtbaar is!”

Hoe ben je met Flexibility Limburg in aanraking gekomen?

“Nou, ik ken al een heel aantal collega’s van Flexibility Limburg uit mijn periode bij Unique. Paul, Joep, Anouk en Nienke hebben ook allemaal bij Unique gewerkt, dus de naam Flexibility Limburg staat al jaren op mijn netvlies. Met Anouk ben ik bovendien altijd contact blijven houden. Dus toen er een vacature ontstond en ze me tijdens een etentje vroeg of ik interesse zou hebben, hoefde ik niet heel lang na te denken.”

Hoe is de preboarding, de periode tussen contract en de eerste werkdag bevallen? Ben je ons al zat aan het raken? ­čśŐ

“Haha, nee joh! Het was juist erg leuk om over het belang van preboarding in de nieuwsberichten van Flexibility Limburg te lezen en dat nu zelf mee te maken. Hartstikke leuk om iedere week een pakketje, boek of mail met interessante informatie te ontvangen. En de aandacht van Sinterklaas verleden week natuurlijk!”

Waar ligt de komende tijd jouw prioriteit?

“Dankzij de preboarding heb ik al kennis gemaakt met mijn nieuwe collega’s, waarvan ik er bovendien natuurlijk al een aantal kende. Nu is het zaak om de systemen en procedures onder de knie te krijgen, zodat ik zo snel mogelijk zelfstandig aan de slag kan. Ik heb zin om te beginnen met het ‘echte’ werk!”

Waar kunnen organisaties of kandidaten met een vraag je bereiken?

“Iedereen kan me bereiken op 06 21 37 05 89 of een mail sturen naar marieke.henke@flexibility.nl. Een berichtje of de verbinding leggen op LinkedIn mag ook natuurlijk. Ik ben altijd in voor een (digitale) kop koffie!”

Marieke Henke

Marieke werkte hiervoor onder andere bij Helder! personeelsmanagement, Wiertz Company en Unique. Sinds 1 december werkt ze als accountmanager bij Flexibility Limburg.

06 21 37 05 89
marieke.henke@flexibility.nl

BlogCasesReferenties
21 augustus 2023

Aan het woord – Wendy over Flexibility Limburg

Succesverhaal van Wendy Onze recruiter Anouk hielp Wendy na lang zoeken aan een baan als HR-administratief medewerker, ondersteuning van HR-business partner en -afdeling. Dit houdt…
BlogFlexibility LimburgInterview
10 juli 2023

Aan het woord – Guido over Flexibility Limburg en Medisana

Van begin tot eind vond ik het hele proces geweldig Guido aan het woord Guido had een carri├Ęre van 26 jaar in de mode-industrie, waar…
BlogCasesNieuws
26 juni 2023

Ontdek de kracht van AZL met Anouar Salam!

Anouar Salam Eind vorig jaar is Anouar Salam gestart als financieel medewerker bij AZL. Zijn verantwoordelijkheden omvatten het beheren van alle betalingen, zorgen voor voldoende…