Skip to main content

Flexibility Limburg voegt de testen van MatchQ toe aan de dienstverlening. In een arbeidsmarkt die krapper is dan ooit, wordt het achterhalen van talenten en skills steeds belangrijker. Door de testen wordt de kans op een perfecte match dus nog groter.

MatchQ is een online assessmentbureau en specialist op het gebied van selectie, ontwikkeling en doorstroom van medewerkers. Met behulp van online assessments, onderzoek en trainingen helpt MatchQ organisaties met het verkrijgen van inzicht in talent, (on)succesvol werkgedrag en ontwikkelmogelijkheden van kandidaten en medewerkers.

Gedragsindicator

De GedragsIndicator is een unieke gedragsvragenlijst die concreet werkgedrag voorspelt. Kandidaten of medewerkers worden niet beoordeeld op wie ze zijn, maar op wat ze doen. Je krijgt inzicht in het intrinsieke gedrag dat moeilijk ontwikkelbaar is en ontwikkelbaar gedrag dat bestaat uit vaardigheden die je kunt aanleren. De GedragsIndicator is ontwikkeld in samenwerking met Erasmus Universiteit en Universiteit Leiden.

NivoIndicator

Welk werk- en denkniveau is voor een functie vereist? De  NivoIndicator meet het werk- en denkniveau van een kandidaat en maakt inzichtelijk of er sprake is van een MBO-, HBO- of WO-niveau. Zo kun je ook zonder een afgeronde opleiding inschatten of de persoon past bij de functie.

Taaltoetsen

Dient een kandidaat een taal op een bepaald niveau te beheersen? Met de verschillende taaltoetsen meet je het niveau van taalverzorging van de kandidaat en kun je hier gericht op selecteren. Er zijn taaltesten beschikbaar voor Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Skilltests

Welke vaardigheden zijn het belangrijkst bij de functies in jouw bedrijf? MatchQ heeft een breed palet aan skilltests die inzichtelijk maken of een kandidaat over de hard skills beschikt om goed te functioneren. Voorkom missers en toets specifieke skills al tijdens het selectieproces.

Om bepaalde skills te toetsen zijn er verschillende assessments beschikbaar. Gaat een kandidaat aan de slag in de customer service en wil je weten hoe hij/zij via de telefoon overkomt? Zet dan een telefonische pitch in. Wil je weten hoe iemand op een specifieke situatie reageert per mail? Daar hebben we verschillende e-mailtoetsen voor.

Maak een vrijblijvende afspraak

Met de testen van MatchQ breng je verdieping aan in iedere wervingsprocedure. We maken graag een vrijblijvende afspraak om uit te leggen hoe het in zijn werk gaat en hoe de rapporten eruit zien.

Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier en we nemen binnen 24 uur contact op!

Meer informatie MatchQ
Over welke test wil je meer weten?
Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens door Flexibility Limburg zoals beschreven in de Privacyverklaring.* *