Skip to main content

Anouar Salam

Eind vorig jaar is Anouar Salam gestart als financieel medewerker bij AZL. Zijn verantwoordelijkheden omvatten het beheren van alle betalingen, zorgen voor voldoende liquide middelen op de rekening en het tijdig voldoen van alle rekeningen. Bovendien onderhoudt hij nauw contact met het bestuur omtrent de betalingen. Buiten werktijd is Anouar een enthousiaste voetballer en een echte doorzetter!

Anouar: “Ik maak deel uit van een team dat bestaat uit twee subafdelingen met in totaal negen collega’s. Binnen een maand was ik al volledig ingewerkt door een behulpzame collega en kon ik al in de tweede maand zelfstandig aan de slag. Hoewel ik geen achtergrond had in pensioenuitvoering, bood AZL mij alle nodige ondersteuning en het vertrouwen dat ik snel alles onder de knie zou krijgen. Het team was bijzonder enthousiast en ik voelde mij direct thuis. Het was dan ook zeker een verrassing toen ik in maart werd uitgeroepen tot ‘Medewerker van de maand’. Bij AZL wordt er veel waarde gehecht aan het erkennen van de verdiensten van medewerkers.”

AZL creëert een team- en bedrijfscultuur waarin je je direct thuis voelt

Hoe ziet een typische werkweek van Anouar eruit? Flexibel en hybride!

“Op maandag start ik op kantoor samen met het team en bespreken we de gebeurtenissen van het weekend en de planning van de komende week. Op de andere dagen vindt deze start online plaats. Iedereen werkt zeer zelfstandig en weet precies welke taken er moeten worden voltooid. Veel van deze taken zijn afhankelijk van tijd en data. Er wordt ook veel samengewerkt met andere afdelingen. Bovendien mag je zelf bepalen hoe laat je begint, waardoor de dagen flexibel kunnen worden ingedeeld. AZL biedt alle benodigdheden en faciliteiten voor goed thuiswerken, zoals bijvoorbeeld een bureau, een comfortabele stoel en een tweede scherm.

AZL staat altijd open voor innovatie, nieuwe mogelijkheden en is gericht op de toekomst. Er is altijd ruimte voor verbetering, niet alleen binnen AZL zelf, maar ook voor werknemers door middel van bijvoorbeeld opleidingsmogelijkheden. Het is echt een familiebedrijf dat graag ziet dat werknemers samen met hen groeien. Ze denken graag mee met hun werknemers, zoeken naar oplossingen en zijn voortdurend bezig met verbetering.

De teamcultuur is zorgzaam, informeel en er wordt uitstekend samengewerkt. Indien nodig vangen collega’s elkaars taken op. Als je een proactieve houding hebt en bereid bent om je ideeën naar voren te brengen, pas je perfect binnen AZL.”

Waarom zou je solliciteren bij AZL? Hier zijn een aantal overtuigende redenen van Anouar:

  1. Thuis voelen: Vanaf dag één zul je je direct thuis voelen bij AZL. De warme en gastvrije sfeer creëert een omgeving waarin je jezelf kunt zijn en waarin jouw bijdrage wordt gewaardeerd.
  2. Kansen en mogelijkheden: Bij AZL krijg je volop kansen en mogelijkheden om te groeien. Ze bieden ruimte voor ontwikkeling, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Fouten maken en ervan leren wordt gestimuleerd, waardoor je jezelf voortdurend kunt verbeteren.
  3. Flexibiliteit: AZL begrijpt het belang van flexibiliteit in het moderne werkleven. Ze bieden hybride werkmogelijkheden, waardoor je de vrijheid hebt om je werkdagen zelf in te delen. Bovendien faciliteert AZL alles wat je nodig hebt om comfortabel vanuit huis te kunnen werken. Daarnaast blijkt dit dan ook een perfecte match te zijn met Flexibility Limburg!
  4. Innovatie en toekomstgerichtheid: AZL staat altijd open voor innovatie en nieuwe mogelijkheden. Ze streven constant naar verbetering, zowel binnen het bedrijf als voor hun werknemers. Als je graag wilt meedenken en bijdragen aan de toekomst, is AZL de juiste plek voor jou.
  5. Teamgeest: Bij AZL heerst een zorgzame en informele teamcultuur. Samenwerking staat centraal en collega’s staan altijd klaar om elkaar te ondersteunen. Als je een proactieve en participerende houding hebt, zul je je snel thuis voelen in dit hechte team.

Anouar: “Ik voel me helemaal op mijn plek bij AZL en krijg veel kansen en mogelijkheden. Wil jij ook zo’n leuke baan bij deze fijne werkgever? Solliciteer dan snel. Word jij mijn nieuwe collega?!”

AZL
Interesse?

Solliciteer nu bij AZL en ontdek zelf de geweldige werkomgeving die ze te bieden hebben! Klik hier voor meer informatie.

Contact

Je kunt ook contact opnemen met Sieske Haan voor vragen of om een afspraak te maken. Je kunt haar bellen via 06 27 24 16 44 of mailen via sieske.haan@flexibility.nl.