Skip to main content

Vacatures waar jouw talent tot zijn recht komt

Zet de volgende stap in je carrière

Als werkzoekende vind je bij Flexibility Limburg vacatures waar jouw talent helemaal tot zijn recht komt. Wat je wilt, kun je worden. Wat je uitdaging, droom of carrièrepad ook is, Flexibility Limburg begeleidt je er graag bij.

Bij Flexibility Limburg kijken we samen met jou naar waar je goed in bent en waar je plezier aan beleeft in je werk. Door dit goed in kaart te brengen kunnen wij jou bij bedrijven voorstellen die bij je passen en waar je een goed gevoel bij hebt. Mag je op gesprek? Dan helpen wij je met de hele voorbereiding. Zo geven we je sollicitatietips. Ook delen we achtergrond informatie over het bedrijf met je zodat je (samen met ons) prettig en goed voorbereid het gesprek kunt ingaan.

Meertalige office vacatures

Flexibility Limburg is gespecialiseerd in office vacatures voor kandidaten die meerdere talen spreken. Spreek je naast Nederlands ook één of meerdere andere vreemde talen? Wil je die talenkennis graag inzetten in je dagelijkse werkzaamheden? Dan ben je bij Flexibility Limburg aan het goede adres.

Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke functie of een vaste baan, Flexibility Limburg staat voor je klaar!

Meer over Flexibility Limburg

Begeleiding van Native speakers naar een passende baan in Nederland

Ook helpt Flexibility Limburg mensen aan een baan die vanuit het buitenland naar Nederland komen en graag hier aan de slag willen. We begeleiden deze native speakers naar een passende baan waarin zij gebruik kunnen maken van hun moedertaal. Daarnaast ondersteunen wij hen ook in secundaire zaken zoals het regelen van een BSN nummer of huisvesting.

Meer informatie

Tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk onze vacatures!

Onze vacatures

Blijf op de hoogte met vacature alerts, handige tips en blogs !

Schrijf je in

Voorwaarden, praktische- en inhoudelijke informatie vinden?

Bekijk onze ‘Welcome Guide'

Werkgever uitgelicht: Merit Medical

Hoe klinkt een baan waar je zinvol werk doet, voor jou? Is dat waar je naar op zoek bent? Lees dan verder, want dat is het geval bij Merit Medical, een internationaal klantgericht healthcare bedrijf. Werken bij Merit Medical betekent het verschil maken in het leven van patiënten over de hele wereld.

Meer over Merit Medical