Skip to main content

Andi Smart Print Solutions: uniek in Zuid-Nederland

Het verhaal van Andi wordt gekenmerkt door aanpassingsvermogen, kansen zien en proactief handelen. Waar tallozen drukkerijen de afgelopen jaren de deuren hebben moeten sluiten, groeide Andi uit van lokale drukkerij tot een één van de grootste print- en drukwerk leveranciers in Zuid-Nederland. Het gaat volgens directeur Frits Keulen niet om “klanten te vinden voor je diensten “, maar om “diensten te vinden voor je klanten”. Dus werd er de afgelopen stevig geïnvesteerd en werden er drie business units ingericht. “Een bedrijf moet verrassend kunnen faciliteren en constant de ogen openhouden voor verbetering en kansen”.

Moederbedrijf Andi Smart Solutions Group bestaat uit drie businessunits; Andi Smart Print Solutions, Blueprint Visuals en Andi Value Added Solutions.  Het bedrijf is gevestigd in Maastricht-Airport en zowel regionaal, nationaal als internationaal actief. Er werken 75 personen.

Lees een interview met directeur Frits Keulen op printmatters.nl

Werken bij Andi Smart Print Solutions

Altijd al voor een uniek bedrijf willen werken? Andi Smart Printing Solutions kent zijn gelijke niet in Limburg op het gebied van innovatie en klantgerichtheid. De gedachte is dat niet dat er ‘klanten moeten worden gevonden voor de diensten’, maar juist om ‘diensten te vinden voor klanten’. Andi wil verrassend kunnen faciliteren en heeft de constant de ogen open  voor verbetering en kansen. En daar kun jij nu deel van uitmaken!

Werken bij Andi betekent deel uitmaken van een innovatief en groeiend bedrijf waarin veel ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Wil je graag bij Andi aan de slag dan is het belangrijk dat jij je herkent in de kernwaarden:

wij doen wat we zeggen

wij zijn altijd betrokken

wij denken in oplossingen

wij ontwikkelen ons

Door het uitdragen van de kernwaarden blijft Andi verwachtingen overtreffen en daarmee klanten verbazen.

Bekijk de kernwaardencirkel van Andi!

De vacature Accountmanager Binnendienst

Flexibility Limburg zoekt exclusief voor Andi Smart Print Solutions een Accountmanager Binnendienst voor 36 uur. Het betreft een werving- en selectieopdracht. Je krijgt dus meteen een contract bij Andi zelf.

Ambitieuze klantmanager
De ideale kandidaat is een enthousiaste collega met een hoog energieniveau. Je denkt en handelt projectmatig en planmatig en bent in staat om binnen afzienbare tijd op basis van vertrouwen een warme relatie met onze klanten op te bouwen en onderhouden.

Je bent zeer zelfstandig, hebt ervaring met accountbeheer en kunt in persoonlijke gesprekken met jouw klanten snel de kern van hun behoeften achterhalen en behoudt overzicht bij diverse projecten.

Sollicitatieprocedure 

Uiteraard hebben we een uitgebreide functieomschrijving voor je met meer informatie over de werkzaamheden, taken en de beloning. Klik daarvoor op de button hieronder.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Lenny Gerards. Je kunt haar bellen op 06-25087288 of een mail sturen naar lenny.gerards@flexibility.nl.

Lenny neemt de eerste gespreksronde voor haar rekening. De vervolggesprekken worden gevoerd door Andi. Assessments kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure.

Vacature bekijken
Vacatures
17 februari 2023

Wil jij écht betekenisvol werk? Ga aan de slag bij WEPA!

Accountmanager Anouk Hendriks over WEPA: "WEPA wil echt een uitstekende werkgever zijn. Een werkomgeving waarin iedereen zich op zijn of haar gemak en gerespecteerd voelt…
BlogJob MarketingVacatures
14 september 2022

5 basisregels bij het schrijven van een wervende vacaturetekst

Het schrijven van aansprekende vacatureteksten is een vak apart en staat vaak niet bovenaan op de prioriteitenlijst van de HR-afdeling. Toch levert een goed doordachte…
Vacatures
15 juni 2022

Waarom je nú moet solliciteren op een klantenservicefunctie bij AZL

Voor AZL in Heerlen zoeken we kandidaten voor de vacature Medewerker Klantenservice. Een baan bij een van de grootste werkgevers van Parkstad en waar je…