Skip to main content

Schoppen tegen de gevestigde orde

Duurzame Techniek BV is een vooruitstrevend bedrijf op het gebied van energiebesparende technieken, zoals warmtepompsystemen en thermische zonne-energie. Sinds 2010 focust het bedrijf  zich hoofdzakelijk op regeltechniek. Daarbij staat conceptmatig denken centraal. Dus geen standaardoplossingen, maar vernieuwen en schoppen tegen de gevestigde orde!

Werkvoorbereider installatietechniek (32-40u)

Heb jij altijd wel ergens een zwak voor techniek gehad? Ben je iemand die van nature nieuwsgierig is en wil weten hoe zaken werken? Ben je op zoek naar júist een andere rol binnen de techniek en wil je juist meer op kantoor werken? Of ben je iemand die zich techniek eigen wilt maken en graag iets nieuws wil leren?

Mooi, dan hebben we misschien de baan voor jou. Binnen de kortste keren ben jij de medewerker technische binnendienst die onmisbaar gaat zijn op kantoor in Susteren!

Wat bieden wij jou:

  • € 2800 – € 3500 per maand
  • Een vast contract bij Duurzame Techniek BV
  • Opleidingen en cursussen die je verder helpen ontwikkelen
  • Mogelijkheid voor werken vanuit thuis

Duurzame Techniek

Installaties in Nederland kunnen en moeten duurzamer. Jij gaat dus geen standaardoplossingen adviseren, maar nadenken hoe regeltechniek slimmer kan. Je inventariseert de situatie, overlegt met klanten en ontwerpt dan een plan op maat. Uiteraard krijg je ruim de tijd om de techniek beter te leren kennen. Je zult eerst beter moeten begrijpen hoe het allemaal werkt. Het is dus wel belangrijk dat je een natuurlijke interesse hebt voor techniek in de breedste zin van het woord.

We vinden DNA belangrijker dan je achtergrond. Binnen deze branche komen verschillende technieken samen. Denk aan elektrotechniek, ICT, pomptechniek, werktuigbouw, etc.

In eerste instantie heb je een meer ondersteunende binnendienstrol. Jij kijkt mee en zorgt dat je alles goed registreert.

Na verloop van tijd kun je al zoveel meer. Denk aan:

  • Je overlegt, denkt mee en adviseert klanten
  • Je vertaalt de installatie in een regeltechnisch ontwerp
  • Je verzorgt de programmering en ondersteunt bij de inbedrijfname;
  • Je kalibreert, instrueert en installeert onze meetsystemen;
  • Je neemt deel in een ontwikkeling van nieuwe concepten.
Vacature bekijken