Skip to main content

Melano Jewelry: Wear it your way!

Melano is een familiebedrijf binnen de sieradenbranche, gelegen op Maastricht-Airport in Zuid-Limburg. De missie van Melano is het uitdagen van vrouwen zichzelf te laten zien door middel van sieraden met een uniek verwisselbaar concept.

Alle sieraden zijn gemaakt van stainless steel en een eventuele goud- of rosé goudkleurige plating. Daarnaast heeft Melano verschillende collecties en concepten: Twisted, Vivid, Friends, Globe en Cateye.

De Friends collectie bestaat uit ready-to-wear sieraden en de Twisted, Vivid, Globe en Cateye zijn voorzien van onze unieke verwisselbare concepten. Door de verwisselbaarheid van deze sieraden kan iedereen eenvoudig een eigen set samenstellen, passend bij de eigen stijl, mood en gelegenheid.

Melano Jewelry is dus hét sieradenmerk voor de vrouw die haar eigen draai aan een dagelijkse look wil geven.

Naar de website van Melano Jewelry!

Tijd om de Duitse markt te veroveren

Er zijn vestigingen in Nederland en België, waardoor alle bestellingen lokaal kunnen worden verstuurd. Snelheid verzekerd!

Nu is het tijd om de Duitse markt te veroveren! En Nordrhein-Westfalen staat als eerste op de planning.

Werken als Accountmanager Buitendienst Duitsland bij Melano Jewelry

De nieuwe Accountmanager Buitendienst gaat actief de Duitse markt bewerken. Daarbij ligt de focus aanvankelijk in Nordrhein-Westfalen, de regio meteen over de Limburgse grens.

Daarbij biedt Melano veel vrijheid voor een eigen aanpak. De nieuwe Accountmanager Buitendienst stelt samen met de afdeling Sales & Marketing een plan op en gaat vervolgens zelfstandig aan de slag.

Gaat dat goed, dan ontstaat er uiteraard vanzelf de behoefte aan ondersteuning in de vorm van een Accountteam Duitsland. De nieuwe Accountmanager Buitendienst gaat daar leiding aan geven. Een mooie kans dus, om je eigen groei in verantwoordelijkheid in FTE en omzet vorm te geven!

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Flexibility Limburg zoekt exclusief voor Melano Jewelry een Accountmanager voor de Duitse markt voor 40 uur. Het betreft een werving- en selectieopdracht. Je krijgt dus meteen een contract bij Melano zelf.

Uiteraard hebben we een uitgebreide functieomschrijving voor je met meer informatie over de werkzaamheden, taken en de beloning. Klik daarvoor op de button hieronder.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Nienke Klaar. Je kunt haar bellen op 06 11 44 50 40 of een mail sturen naar nienke.klaar@flexibility.nl.

Vacature bekijken
Vacatures
17 februari 2023

Wil jij écht betekenisvol werk? Ga aan de slag bij WEPA!

Accountmanager Anouk Hendriks over WEPA: "WEPA wil echt een uitstekende werkgever zijn. Een werkomgeving waarin iedereen zich op zijn of haar gemak en gerespecteerd voelt…
BlogJob MarketingVacatures
14 september 2022

5 basisregels bij het schrijven van een wervende vacaturetekst

Het schrijven van aansprekende vacatureteksten is een vak apart en staat vaak niet bovenaan op de prioriteitenlijst van de HR-afdeling. Toch levert een goed doordachte…
Vacatures
15 juni 2022

Waarom je nú moet solliciteren op een klantenservicefunctie bij AZL

Voor AZL in Heerlen zoeken we kandidaten voor de vacature Medewerker Klantenservice. Een baan bij een van de grootste werkgevers van Parkstad en waar je…