Skip to main content

Accountmanager Anouk Hendriks over WEPA:

“WEPA wil echt een uitstekende werkgever zijn. Een werkomgeving waarin iedereen zich op zijn of haar gemak en gerespecteerd voelt en iedereen bezig is met duurzaamheid. Een uitstekend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij WEPA dan ook goed georganiseerd. Medewerkers worden gestimuleerd en gemotiveerd in persoonlijke ontwikkeling.”

Scroll omlaag en ontdek meer over deze werkgever. Flexibility Limburg vertelt je graag meer over deze prachtige organisatie.

Dit is WEPA

“Jouw DNA”

Je gaat verantwoordelijk worden voor de verkopen van de high-end merken van WEPA. De focus ligt grotendeels op relatiebeheer en het uitbouwen van 1 grote klant in België die meerdere vestigingen heeft. Daarnaast is acquisitie een onderdeel van jouw baan. Dit zal een kleiner gedeelte zijn t.o.v. je relatiebeheer en zal vooral ontstaan binnen je netwerk. Met jouw persoonlijkheid en gedrevenheid zet je deze merken op de kaart. Je analyseert, creëert en voert uit, samen met je collega’s op verschillende niveau ’s binnen de organisatie. Je denkt in kansen maar bent ook iemand die in processen denkt en planmatig te werk gaat.

WEPA Professional

WEPA Professional is een unieke producent van duurzame toilet hygieneoplossingen. WEPA Professional ziet het als hun missie om met unieke kringloopconcepten en duurzame washroomconcepten een positieve impact te maken. De focus op duurzaamheid wordt gekoppeld aan ambitieuze commerciële doelstellingen. Met Black Satino, het meest duurzame washroomconcept ter wereld, onderscheidt WEPA Professional zich van in de markt.

Je start met een jaarcontract van WEPA Nederland. Bij gebleken geschiktheid gaan we over op een contract voor onbepaalde tijd

Salarisrange (start) : €3300- €4200,00 / 38 uur

WEPA:  Together for a better life

Een goede beheersing van de talen Nederlands, Engels en Frans

Charisma; je bent een vlotte en zelfverzekerde spreker en je bent niet bang om voor een groep mensen te staan

Accountmanager bij WEPA

Ben jij een ontzettend ambitieuze én resultaatgerichte accountmanager? En wil je juist de verdieping zoeken in sales en écht de stap maken richting concept-selling? Heeft duurzaamheid altijd wel je aandacht en krijg je energie van het presenteren en het geven van trainingen? Dan lees vooral even verder!

solliciteer nu

Enthousiast geworden?

Begrijpelijk, want WEPA is oprecht een geweldige werkgever. Ga je hier aan de slag, dan ontvang je alles wat jouw zakelijk hartje begeert. Goede arbeidsvoorwaarden, betekenisvol werk, en een prettige cultuur en waarden.  Bijna te mooi om waar te zijn lijkt het. Maar wij kunnen je verzekeren, zo is het daadwerkelijk. Twijfel niet langer en solliciteer dan direct!

Meer weten over WEPA?

Werken bij Van Heek Medical
Upload jouw curriculum vitae (cv) hier:

Maximum file size: 516MB

Privacy *
Vacatures
17 februari 2023

Wil jij écht betekenisvol werk? Ga aan de slag bij WEPA!

Accountmanager Anouk Hendriks over WEPA: "WEPA wil echt een uitstekende werkgever zijn. Een werkomgeving waarin iedereen zich op zijn of haar gemak en gerespecteerd voelt…
BlogJob MarketingVacatures
14 september 2022

5 basisregels bij het schrijven van een wervende vacaturetekst

Het schrijven van aansprekende vacatureteksten is een vak apart en staat vaak niet bovenaan op de prioriteitenlijst van de HR-afdeling. Toch levert een goed doordachte…
Vacatures
15 juni 2022

Waarom je nú moet solliciteren op een klantenservicefunctie bij AZL

Voor AZL in Heerlen zoeken we kandidaten voor de vacature Medewerker Klantenservice. Een baan bij een van de grootste werkgevers van Parkstad en waar je…

Leave a Reply